Посрещнахте ли подобаващо Новата Година?

Всички искаме Новата година да ни донесе нов късмет и да е по-успешна от отминаващата. Но не е ли най-важна и определяща емоцията, с която я посрещаме? Когато сме усмихнати, ведри, позитивни и ежедневието ни става по-слънчево, спокойно и приятно. 

Може би сте се чудили дали да си купите фойерверки и да посрещнете със заря Новата 2024 г. Но ако така или иначе не сте се решили, може би ще ви помогна с тази статия за взимането на това решение за предстоящи поводи. 

Да изходим от нещо ръководещо и определящо това ви решение, а в днешно време, разбира се, това е бюджетът на домакинството. Но да разгледаме картинката по-обстойно.

- Сами ли посрещате Новата година или с приятели, близки? 

- С приятели. - по-голямата част от хората. 

Всяка година се събираме в голяма или по-задушевна компания и тръпнем в очакване на Новата година. Освен доброто си настроение, носите храна и напитки или предварително сте си определили бюджет, за който да се напазарува. По същия начин можете да си определите бюджет за фойерверки, който да си поделите. Като в никакъв случай не си мислете, че това удоволствие ще ви излезе солено. При нас на място в магазин Фойерверки Торнадо или онлайн в Е-МАГАЗИНа ще намерите варианти за всеки джоб. Има много фактори, които определят цената на една пиробатерия - ефекти, брой изстрели, времетраене, височина на ефектите... Определено си заслужава да отделите още някой лев над бюджета за храна и алкохол, за да си вземете любителска пиробатерия, която ще допълни заряда на празника. Поне веднъж в живота си сте гледали фойерверк-шоу. Спомняте ли си усещането от гърма на изстрелите, удивлението от разпръскващите се ефекти, заряда от грейналото нощно небе и топлината, с която ви е заредило. Замислете се, всеки ден ядем и пие, но колко често имаме повод да си направим заря? В никакъв случай не казвам, че човек трябва да има повод, за да празнува. Всеки ден сам за себе си трябва да е празник, но за съжаление рутината и динамиката на всекидневните ангажименти ни връхлитат ежесекундно. Човешко право е да бъдем щастливи, затова помислете - Каква емоция би ви донесла една дори по-малка заря? За да не ви затруднявам много съм сложила видео на най-малката ни пиробатерия - "Малката мечка". Но и тук важи правилото "Не съдете по опаковката" или в случая "по размера", а да не говоря, че винаги може да се съчетае и с други пиропродукти като РИМСКИ СВЕЩИ и РАКЕТИ

- Ами сами. - ако е отговорът ви. 

Вече може би сте се запознали с "Малката мечка" и сте разбрали, че и с по-нисък бюджет можете да си направите заря. Учили са ме, че когато има желание, има и начин. Да не пропусна и фактора "съседи" - със сигурност няма да останете незабелязани от тях и ще вдигнете градуса в квартала. 

Имала съм клиенти, които смятат, че това са пари хвърлени на вятъра и въпреки това са си купували в количества пиропродукти от нас. Най-вероятно не са си задали въпроса какво им дава една заря, че всяка НГ са на касата ни. Разбира се, разни хора - разни идеали. На някои от нас не им е в природата да понасят трясъци и гърмежи, не обичат шумната обстановка. На тях мога да предложа Бенгалски огън. Дори в малък мащаб, носи блясък и искрици на заря. 

 

От екипа на Фойерверки Торнадо ви пожелаваме една изключително успешна година, изпълнена с много блясък и заряд! 

Може да ви харесат и тези публикации